Portfolio Masonry Boxed

Sørstranda Langøy, Farsund – Oppstart planarbeid

Sørstranda Langøy, Farsund

Varsel om oppstart av planarbeid

Varselbrev Planinitiativ AnnonseTekst Oppstartsmøte

 

Ferjeveien 14, Farsund

Leilighetsbygg helt i sjøkanten på Farøy i Farsund bestående av 10 leiligheter. Tilrettelagt for båtplassog parkering på terreng. Leilighetene i 1 etasje er 73 m2 og har utgang til terrasse mot sjøen. Leilighetene i 2 etasje går over 2 plan og er tilsammen 88 m2. Fra loftsstuen har er et utgang til egen takterrasse.

En forenklet film av eksteriør og interiør

 

Gåseholmen i Farsund – Oppstart planarbeid

Gåseholmen Farsund – «Tinghuset»

Varsel om oppstart av planarbeid

Varselbrev Planinitiativ SituasjonsPlan Perspektiver

 

 

Skudeviga

Varsel om igangsetting av detaljregulering

Last ned PDF

Varsel_Skudeviga

Hånestangen 50

Bygget ligger på Hånestangen, like utenfor Kristiansand sentrum og består av 25 leiligheter med varierende størrelse samt parkeringskjeller under terreng.  Bygget ligger vakkert til og danner en fin overgang mellom friområdet i bakkant av tomten og området med eneboliger og sjøen i forkant. Bygningsvolumene er brutt opp for å tilpasse seg terrenget mot friområdet.
Byggets fasade er i all hovedsak bygd i vedlikeholdsfrie materialer, og bygget har en gjennomgående, moderne stil. Store vindusflater skaper kontakt med sjøen i samtlige etasjer og alle leilighetene er utstyrt med gode private balkonger av varierende størrelse. Leilighetene er åpne og luftige, med et stilrent og moderne interiør som bærer preg av kvalitet og helhet.
Områdene utenfor leilighetene er beplantet og det er lagt belegningsstein i adkomsten til byggets inngang. Nord vest for bygget ligger det sti inn til friområdet i bakkant av bygget